Valikko

OPISKELIJAT /

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus

KNT:n opiskelijahallituksen muodostavat yhdyshenkilöksi valitut opiskelijat eri nuorisotyönohjaajia kouluttavista oppilaitoksista. Näitä ovat Diakin Kalasatama, Novia ja Centria ammattikorkeakoulu Kokkolassa.

Opiskelijahallituksen tehtävänä on rohkaista opiskelijoita järjestäytymään, valvoa opiskelijajäsenten etuja, seurata nuorisotyönohjaajien koulutusta, tiedottaa ammattiyhdistysasioissa sekä välittää opiskelijajäsenten ja oppilaitosten kuulumisia liiton hallitukselle ja tätä kautta myös ammattiliitolle sekä työkentälle. Opiskelijahallituksen edustaja on opiskelijoiden linkki ammattiliittoon.

Opiskelijahallitus järjestää oppilaitoksissa syksyisin ja keväisin yhdessä oppilaitoskummin kanssa KNT-  ja kesätyö-infoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Opiskelijahallitus järjestää yhteistyössä O´Diakon kanssa ja itsenäisesti opiskelijatapahtumia ja osallistuu alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

KNT:n opiskelijahallituksen valitsema edustaja osallistuu Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka toimii opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämiseksi Akavan kautta. Toimikauden 2020-21 edustajana Akavan opiskelijavaltuuskunnassa toimii Krista Lyyränen (varalla Markus Paajanen)

 

Lisää voit lukea Akavan opiskelijatoiminnasta osoitteesta http://www.akava.fi/akava/toiminta/opiskelijatoiminta

 

Opiskelijahallituksen jäsenet 2020
Julia Lahtinen
, puheenjohtaja
opiskelijat@knt.fi

Krista Lyyränen, varapuheenjohtaja, Akavan opiskelijavaltuuston edustaja
Markus Paajanen, sihteeri
Emilia Vuorela, viestintävastaava

Moikka! Olen Julia Lahtinen, tämän vuoden puheenjohtaja. Puheenjohtajana haluan oppia uutta ja olla mukana kehittämässä opiskelijoiden toimintaa.
Opiskelen kolmatta vuotta Diakissa sosionomi, kirkon nuorisotyöntekijäksi. Olen alunperin kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Olen sosiaalinen ja iloinen, jos nähdään jossain niin tule rohkeasti juttelemaan mistä vaan.
Hei! Olen Krista Lyyränen kolmannen vuoden sosionomi, kirkon nuorisotyönohjaaja opiskelija Helsingin Diakista. Toimin opiskelijahallituksessa varapuheenjohtajana sekä Akavan opiskelijavaltuustossa KNT:n edustajana.
Haluan vaikuttaa siihen, että opiskelijoilla on hyvä olla.
Hei, olen Markus Paajanen.
Olen Tampereelta kotoisin. Opiskelen sosionomiksi ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi Helsingin Diakin toimipisteessä kalasatamassa. Opiskelijahallituksessa toimin sihteerinä.
Olen kolmatta vuotta mukana opiskelijahallituksessa. Tavoitteenani on oppia kirjanpidollisia asioita sihteerin pestin kautta.
Moi! Olen Emilia Vuorela ja toimin opiskelijahallituksen viestintävastaavana. Tehtäviini viestintävastaavana kuuluu viestinnän tuottaminen, hallinta ja koordinointi. Opiskelen kolmatta vuotta sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö - tutkintoa Helsingin kampuksella. Vapaa-ajalla tykkään lisätä omaa hyvinvointiani, liikkuen, nukkuen ja näkemällä tärkeitä ihmisiä.