Valikko

OPISKELIJAT /

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus

KNT:n opiskelijahallituksen muodostavat yhdyshenkilöksi valitut opiskelijat eri nuorisotyönohjaajia kouluttavista oppilaitoksista. Näitä ovat Diakin Kalasatama, Novia ja Centria ammattikorkeakoulu Ylivieskassa.

Opiskelijahallituksen tehtävänä on rohkaista opiskelijoita järjestäytymään, valvoa opiskelijajäsenten etuja, seurata nuorisotyönohjaajien koulutusta, tiedottaa ammattiyhdistysasioissa sekä välittää opiskelijajäsenten ja oppilaitosten kuulumisia liiton hallitukselle ja tätä kautta myös ammattiliitolle sekä työkentälle. Opiskelijahallituksen edustaja on opiskelijoiden linkki ammattiliittoon.

Opiskelijahallitus järjestää oppilaitoksissa syksyisin ja keväisin yhdessä oppilaitoskummin kanssa KNT-  ja kesätyö-infoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Opiskelijahallitus järjestää yhteistyössä O´Diakon kanssa ja itsenäisesti opiskelijatapahtumia ja osallistuu alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

KNT:n opiskelijahallituksen valitsema edustaja osallistuu Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka toimii opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämiseksi Akavan kautta. Toimikauden 2018-19 edustajana Akavan opiskelijavaltuuskunnassa toimii Julia Lehtinen (varalla Nea Hellstén)

 

Lisää voit lukea Akavan opiskelijatoiminnasta osoitteesta http://www.akava.fi/akava/toiminta/opiskelijatoiminta

Opiskelijahallituksen jäsenet 2018

Heidi Saari, Puheenjohtaja
opiskelijat@knt.fi

Mila Kotala, Varapuheenjohtaja
mila.kotala@student.diak.fi

Julia Lahtinen, AOVA

julia.lahtinen97@hotmail.com

Nea Hellstén, sihteeri,

nea.hellsten@student.diak.fi

Markus Paajanen, tiedostusvastaava

markus.paajanen@student.diak.fi

Moikka! Oon Heidi Saari ja toimin opiskelijahallituksen puheenjohtajana. Opiskelen Diakissa Tampereen monimuotoryhmässä ja Tampereella muhun voikin törmätä myös vapaa-ajalla. Puheenjohtajana teen kaikenlaista, kuten edustan opiskelijahallitusta liiton hallituksen kokouksissa. Tavoitteeni onkin edustaa siellä positiivisesti niin, että opiskelijoiden ääni tulee kuuluviin.
Nimeni on Mila Kotala ja opiskelen Diakissa Helsingin kampuksella. Toimin opiskelijahallituksessa varapuheenjohtajana. Nimikkeen mukaan toimin puheenjohtaja Heidin sijaisena tarvittaessa.
Tavoitteenani on jakaa tietoa liitosta ja olla jäsenille helposti lähestyttävä. Vastaukset kysymyksiin löytyy, jos ei löydy heti niin otetaan selvää.
Oon Julia Lahtinen, kotoisin Alahärmästä Etelä-Pohjanmaalta. Olen koulussa Diakin Helsingin kampuksella ja opiskelen sosionomi; kirkon-nuorisotyöntekijäksi. Opiskelijahallituksessa olen Aovan edustaja eli edustan KNT:tä Akavan opiskelijavaltuuskunnassa. Tavoitteeni hallituksessa on tuoda KNT:n mielipidettä esille Aovassa.
Olen Nea Hellstén, kotoisin Liedosta, Turun kupeesta. Opiskelen Diakissa Tampereen ryhmässä. Opiskelijahallituksessa tehtäväni on toimia sihteerinä minkä lisäksi olen Julian varahenkilö Aova-toimintaan.
Tavoitteena opiskelijahallituksessa on saada opiskelijoiden eli tulevien ammattilaisten ääni kuuluviin mahdollisimman hyvin. Haluan myös tuoda liittoa näkyvämmäksi, jotta opiskelijat ymmärtäisivät jo nyt liittyä!
Hei, olen Markus Paajanen. Olen Tampereelta kotoisin ja opiskelen sosionomiksi ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi Helsingin Diakin toimipisteessä kalasatamassa. Opiskelijahallituksessa toimin tiedotusvastaavana ja tavoitteeni onkin kehittyä viestinnässä ja tiedottamisessa.