Valikko

OPISKELIJAT /

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus

KNT:n opiskelijahallituksen muodostavat yhdyshenkilöksi valitut opiskelijat eri nuorisotyönohjaajia kouluttavista oppilaitoksista. Näitä ovat Diakin Kalasatama, Novia ja Centria ammattikorkeakoulu Ylivieskassa.

Opiskelijahallituksen tehtävänä on rohkaista opiskelijoita järjestäytymään, valvoa opiskelijajäsenten etuja, seurata nuorisotyönohjaajien koulutusta, tiedottaa ammattiyhdistysasioissa sekä välittää opiskelijajäsenten ja oppilaitosten kuulumisia liiton hallitukselle ja tätä kautta myös ammattiliitolle sekä työkentälle. Opiskelijahallituksen edustaja on opiskelijoiden linkki ammattiliittoon.

Opiskelijahallitus järjestää oppilaitoksissa syksyisin ja keväisin yhdessä oppilaitoskummin kanssa KNT-  ja kesätyö-infoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Opiskelijahallitus järjestää yhteistyössä O´Diakon kanssa ja itsenäisesti opiskelijatapahtumia ja osallistuu alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

KNT:n opiskelijahallituksen valitsema edustaja osallistuu Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka toimii opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämiseksi Akavan kautta. Toimikauden 2019-20 edustajana Akavan opiskelijavaltuuskunnassa toimii Julia Lahtinen (varalla Mila Kotala)

 

Lisää voit lukea Akavan opiskelijatoiminnasta osoitteesta http://www.akava.fi/akava/toiminta/opiskelijatoiminta

 

Opiskelijahallituksen jäsenet 2019

Mila Kotala, puheenjohtaja

opiskelijat@knt.fi

Krista Lyyränen, varapuheenjohtaja

Markus Paajanen, sihteeri

Julia Lahtinen, AOVA

Kaisa Manner, tiedotusvastaava

Hei! Nimeni on Mila Kotala ja opiskelen Diakissa Helsingin kampuksella. Toimin opiskelijahallituksessa puheenjohtajana. Tavoitteenani on edustaa opiskelijoita liiton hallituksen kokouksissa, jakaa tietoa liitosta ja olla jäsenille helposti lähestyttävä.
Vastaukset kysymyksiin löytyy, jos ei löydy heti niin otetaan selvää.
Hei! Olen Krista Lyyränen 29-vuotias toisen vuoden sosionomi, kirkon nuorisotyönohjaaja opiskelija Helsingin Diakista. Toimin opiskelijahallituksessa varapuheenjohtajana.
Haluan vaikuttaa siihen, että opiskelijoilla on hyvä olla.
Hei, olen Markus Paajanen.
Olen Tampereelta kotoisin. Opiskelen sosionomiksi ja kirkon nuorisotyönohjaajaksi Helsingin Diakin toimipisteessä kalasatamassa. Opiskelijahallituksessa toimin sihteerinä.
Olen toista vuotta mukana opiskelijahallituksessa. Tavoitteenani on oppia kirjanpidollisia asioita sihteerin pestin kautta.
Moikka! Olen Julia, opiskelen toista vuotta Diakissa sosionomi, kirkon nuorisotyöntekijäksi. Olen alunperin kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Olen sosiaalinen ja iloinen, jos nähdään jossain niin tule rohkeasti juttelemaan mistä vaan.
Olen Kaisa Manner, toisen vuoden sosionomi, kirkon nuorisotyön opiskelija Diakin Helsingin kampukselta. Toimin opiskelijahallituksessa tiedotusvastaavana ja odotan innolla uuden oppimista.