Valikko

VALTUUSTOVAALIT /

Urpo Häkkinen

Urpo Häkkinen

Yhteisen hyvän puolesta!

Olen pitkän linjan nuorisotyöläinen, kirkon virassa valmistuttuani vuodesta 1996. Töitä olen tehnyt erityisesti poikien ja tyttöjen parissa Salossa, Forssassa, Varkaudessa, Espoon Leppävaarassa ja nyttemmin uudelleen Varkaudessa 2010 asti.

Minulle ovat siis tuttuja Varsinaissuomen, Lounais-Hämeen, Espoon ja Pohjois-Savon seurakuntien työntekijät, toimintakulttuuri, haasteet ja ilonaiheet. Tällä hetkellä työalani on 11-14v tytöt ja pojat, muun nuorisotyön erityisenä lisänä minulla on koulutyön koordinointi.

Koulutuksellisesti ja menetelmällisesti olen pyrkinyt pitämään itseäni ajan tasalla: eräopaskoulutus, kasvatuksen erityiskurssi, Gordonin Toimiva perhe, taiteen keinot koulutuksessa, voimauttavaa valokuvaus, erityisnuorisotyön koulutus.

Ammatillisesti olen hankkinut osaamista, diakonia ammattikorkeakoulusta-diakoniksi valmistuin 2010, Sosionomi Yamk:ksi 2013. Kouluttajan vahvuutta hain Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ammatillisella opettajakoulutuksella 2015.

Toimin seurakuntamme akavalaisten varaluottamusmiehenä, Lasten ja nuorten Keskuksen Itä- Suomen Piiri ry:n puheenjohtajana ja järjestökentällä vapaehtoisena Varkauden Ladussa (varapuheenjohtajana).

Harrastan lukemista, työmatkapyöräilyä, melomista, Warkauden ukulele orkesterissa yhteissoittoa, kävelyä vaimon kanssa, sekä hiljaista hiihtelyä.  Retkeily luonnossa yksin tai ystävien kanssa ihan parasta (varsinkin eväät)!

Tärkeää minulle on yhteinen hyvä! Siihen pyrin.

Urpo Häkkinen pyöräilemässä
Urpo Häkkinen