Valikko

Lastenkirkon joulukalenteri sukeltaa älypuhelimiin ja tabletteihin

28.11.2013

Lastenkirkon valtakunnallinen joulukalenteri aukeaa 1.12. Muun muassa lyhytelokuvia, kuvakuunnelmia, musiikkia ja mobiilipelejä sisältävä joulukalenteri on ladattavissa App Store, Google Play ja Windows Market -mobiilisovelluskaupoissa. Mobiililaitteisiin laajenemalla kalenteri tavoittaa entistä enemmän pieniä jouluseikkailijoita.

Joulukalenterissa seikkailee Tähtipoika-supersankari, joka lähtee etsimään ilkikuristen hiirten varastamaa joulun tähteä. Tähti tarvitaan takaisin, jotta joulun sanoma ja hyvän joulun mieli saadaan palautettua ihmisten sydämiin.

Tämän vuoden joulukalenterissa seikkailee myös neljän velmuilevan hiiren muodostama bändi, jonka jäsenille piispat Irja Askola, Jari Jolkkonen, Kaarlo Kalliala ja Tapio Luoma ovat antanut äänensä.

Lastenkirkko.fi on 4–12-vuotiaille suunnattu virtuaalinen maailma, jossa lapsi voi luoda oman hahmonsa ja seikkailla kirkossa ja sen ympäristössä. Joulukalenteri on ollut Lastenkirkon kävijämagneetti jo muutaman viime joulun ajan.

Joulukalenterin tuottavat yhdessä Lastenkirkon kanssa Rauhan Asema Oulusta, Lasten Pyhäkoulu -lehti, Toivontuottajat ja Zoan Oy.