Valikko

JÄSENYYS /

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut

1.1.2024

KNT:n valtuuston vahvistamat jäsenmaksut ovat:

1. Työssä käyvän jäsenen jäsenmaksu on  1,39% verotuksen alaisesta palkkatulosta. Jäsenmaksu peritään MYÖS lomarahasta. Jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun.

 

2. 10 €/kk jäsenmaksu peritään säännöllisen palkkatyön ulkopuolella olevilta jäseniltä. Jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksun maksamalla säilyy jäsenyys työttömyyskassassa ja siten työttömyysturva katkeamattomana. Samoin kaikki KNT:n ja Akavan jäsenedut säilyvät mm. kattava matka- ja matkatavaravakuutus.

 

Muista siis ilmoittaa liiton toimistoon jäsenpalveluun, jos jäät perhevapaille, vuorottelu- tai opintovapaalle, palkattomalle virkavapaalle, työttömäksi, pitkälle sairauslomalle tai sinut lomautetaan. Saat ohjeet, miten hoidat jäsenmaksun, kunnes palaat töihin.

 

3. Opiskelijajäseniltä ei peritä liiton jäsenmaksua. Opiskelijajäseniltä, jotka haluavat kartuttaa työttömyyskassan jäsenyyttä ja ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen edellyttämää työssäoloehtoa, peritään työttömyyskassan vuosimaksu 68,50€ (2024). Kassaan liittyminen edellyttää työssäoloa liittymishetkellä.

 

4. Eläkeläisjäsenmaksu on 25 €/vuosi.

 

Ota yhteyttä liiton toimistoon, mikäli työnantaja ei peri jäsenmaksuasi suoraan palkasta, jotta saat tarvittavat tilitysohjeet. Ilmoitathan myös osoitteen- ja nimenmuutoksista sekä työnantajan vaihdoksista jäsenpalveluun joko jäsentietojen päivityksen kautta tai suoraan asiamieheen, puh. 044 595 8566 tai jasenpalvelu(at)knt.fi.