Valikko

JÄSENYYS /

Jäsenedut

Jäsenedut

 

Neuvontaa, koulutusta ja tietoa
Liitto antaa jäsenilleen palvelussuhdeneuvontaa ja tarjoaa lakimiespalvelua. Lisäksi tarjolla on koulutusta sekä tietoa työelämästä, edunvalvonnasta ja ammattikunnan omista asioista jäsenlehti Dinossa ja jäsenkirjeissä.

Työttömyysturva
Liiton jäsenmaksu pitää sisällään Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon jäsenyyden. Erko maksaa kassan jäsenille työttömyyden kohdatessa ansioon suhteutettua päivärahaa, koulutustukea, koulutuspäivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta. Lisätietoja www.erko.fi/

Paikallisen luottamusmiehen palvelut
Työpaikoilla JUKOn luottamusmiehet valvovat jäsenten etuja, neuvottelevat palkkaratkaisuja ja auttavat jäseniä ongelmatilanteissa.

Lakineuvontaa työtä ja palvelussuhdetta koskevissa asioissa 
Liiton lakimiehenä toimii OTM, työmarkkinajuristi Milka Laaka. Työmarkkinajuristin tehtäviin kuuluu palvelussuhdeneuvonta liiton jäsenille sekä avustaminen palvelussuhteeseen liittyvien lausuntojen tekemisessä. Jäsen voi soittaa suoraan lakimiehelle p. 044 771 8668 tai lähettää kysymykset sähköpostilla lakimies@knt.fi.

Jobi verkkomedia
Verkkomediassa  on ajankohtaista ammatillista ja järjestötietoa. Verkkomedia on yhteinen Diakoniatyöntekijöiden Liiton ja AKI-liittojen kanssa. www.jobimedia.fi

Matkustaja- ja matkatavaravakuutus
Vapaa-ajan matkavakuutus on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvasta. www.turva.fi/knt

Member+ akavalaiset jäsenedut

Member+ on A-lomat ry:n omistama uusi jäsenetupalvelu.  Se tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen.

KNT:n jäsenenä voit rekisteröityä palveluun käyttäjäksi. Valitse oma liittosi valikosta, jotta varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Liity myös Member+ Facebook -ryhmään. Näin varmistat että kuulet ensimmäisenä uusista mielenkiintoisista eduistamme!

Danske Bank

Liiton jäsen! Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä.
Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT:n -liiton jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Ota edut käyttöön! https://danskebank.fi/sinulle/tyokalut/lainahakemus
Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880, ma-pe 8-20

Danske Bankin lisäedut vastavalmistuneille KNT:n jäsenille!

KNT:n  jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700 euron vuosittaiset lisäedut.
Ota edut käyttöön! https://danskebank.fi/sinulle/tule-asiakkaaksi/akava/vastavalmistunut
Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880, ma-pe 8-20

Lisäetumme vastavalmistuneelle

  • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
  • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
  • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

Laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua – säästät yli 260 euroa vuodessa
Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena.

TJS Opintokeskus
Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n yhteinen koulutus- ja kulttuurijärjestö. Sen palvelut on tarkoitettu toimihenkilöjärjestöille, niiden alaorganisaatioille ja jäsenille. Opintokeskus järjestää ennen kaikkea edunvalvonta- ja järjestökoulutusta. Lisätietoja www.tjs-opintokeskus.fi

Kotimaa-yhtiöt
Kotimaa ja Askel -lehtien kestotilaus ensimmäisenä vuonna -50 %
Kotimaa ja Askel -lehtien 1 vuoden määräaikaistilaus -50 %
Etu koskee vain uusia tilauksia ja edut voi käyttää vain kerran/jäsen. Edun saa, kun ilmoittaa tilaajapalveluun olevansa KNT:n jäsen.


Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n mökkiedut
MMA:n huoneistot (43 kpl) sijaitsevat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Tutustu kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Varattavissa ovat kesän ja syyskauden viikot sekä lumikausina viikot 2-7 ja 16-18. Lumikaudella pohjoisen kohteissa on lisäetuna käytettävissä 2 hissikorttia/huoneisto. Tiedustelut ja varaukset Minna Liukkonen, puh. 020 122 4412, minna.liukkonen(at)mma.fi.  

A-lomat
A-lomien lomamökit ovat akavalaisten käytössä jäsenhintaan. Voit myös liittyä Intervacin kansainväliseen kodinvaihtajien järjestöön. Lisätietoja www.a-lomat.fi.

 

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää -20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.2019-28.2.2020. Ajalla 1.7.-12.8.2019 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta. Koskee alle 10 hengen varauksia. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Varauksen yhteydessä on mainittava tuotekoodi JARJ19. Etuhinnat koskevat Akavan ja sen jäsenliittojen jäseniä ja samalla varauksella mukana olevia matkustajia. Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää lippuja lunastettaessa. Varaukset Eckerö Linen omista myyntipisteistä ja verkkokaupasta. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. http://www.eckeroline.fi/akava

                                                                                             

Tallink Silja
Tallink Silja tarjoaa akavalaisille mahdollisuuden liittyä Tallink Siljan Club One -jäseneksi ilmaiseksi, suoraan keskimmäiselle Silver -tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Club One asiakkaaksi voi liittyä osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Liittyessä käytettävä asiakasnumero: AKAVA / 9057. Erikoisedut vapaa-ajan matkustukseen löytyy osoitteessa http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/sopimusasiakkaiden-edut-vapaa-ajan-matkustukseen

Viking Line
Vapaa-ajan matkoja varattaessa ilmoitetaan tuotetunnus.
Asiakasnumeroa ei tarvitse ilmoittaa.

Kaikki edut löytyvät osoitteesta: https://www.vikingline.fi/akava

Esim: Vapaa-ajan risteilyt
- Helsinki-Tukholma- risteily, tuotetunnus FKKRY, etu jopa 20 %
(B2X, B2T, B4V ja B4F-hyttiluokista jopa 10 % alennus ja LYX, LXR-hyttiluokista jopa 5 % alennus, hyttiluokkiin LYX ja LXR sisältyy myös Premium-aamiaiset)
- Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan, tuotetunnus FKKRYD, etu jopa 10 %
- Vuorokauden risteily Turusta, tuotetunnus FKKRY, etu jopa 10 %
Vapaa-ajan reittimatkat
Etu on - Helsinki–Maarianhamina–Tukholma-reitillä Jopa 20 %
- Helsinki–Tallinna-reitillä
Henkilölipuista jopa 15 %
Autosta jopa 20 %
- Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä
Hyteistä jopa 10 % Autosta jopa 20 % Alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta.

Varaukset vapaa-ajan matkoille
Edullisin hinta netissä. Online www.vikingline.fi tai myyntipalvelustamme, puh. 0600 41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm)

Hertz Autovuokraamo
Hertz Autovuokraamo tarjoaa akavalaisten liittojen jäsenille alennuksia Suomessa ja ulkomailla. Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen (CDP) 832070 varausvaiheessa. Varaukset http://www.hertz.fi/, Hertz Varauspalvelu, puh. 0200 11 22 33 (0,75 €/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotels, Radisson Blu Hotels & Resorts
S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotellit, Radisson Blue Hotels & Resorts tarjoavat Akavan jäsenistölle kausittain vaihtuvia tarjouksia. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä on esitettävä hotellin vastaanotossa sisään kirjoittautumisen yhteydessä. S-ryhmän hotelliketjujen jäsenedut

Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto
Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto tarjoavat akavalaisille -15 % alennuksen majoittumispäivän huonehinnasta (Daily rate). Näytä jäsenkorttisi sisäänkirjautuessasi.

Green Star Hotellit
GreenStar Hotellit tarjoavat AKAVALLE jäsenliittoineen edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen.
saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia: AKAVA tai suoraan hotellien vastaanotosta.
Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys.
Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Hotellimme ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. Meillä et
maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

KNT:n jäsenet on vakuutettu Turvassa vapaa-ajan matkavakuutuksella. Lisäksi Turva tarjoaa KNT:n jäsenille jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisiin, jatkuviin vakuutuksiin. Kun keskität kotivakuutuksen lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen Turvaan, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvassa, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta eikä henkivakuutusta.

Lisätietoaa jäsenvakuutuksesta ja -eduista saat osoitteessa turva.fi/knt.