Valikko

JÄSENYYS /

Jäsenedut

Jäsenedut

Neuvontaa, koulutusta ja tietoa
Liitto antaa jäsenilleen palvelussuhdeneuvontaa ja tarjoaa lakimiespalvelua. Lisäksi tarjolla on koulutusta sekä tietoa työelämästä, edunvalvonnasta ja ammattikunnan omista asioista jäsenlehti Dinossa ja uutiskirjeissä.

Työttömyysturva
Liiton jäsenmaksu pitää sisällään Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon jäsenyyden. Erko maksaa kassan jäsenille työttömyyden kohdatessa ansioon suhteutettua päivärahaa, koulutustukea, koulutuspäivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta. Lisätietoja www.erko.fi/

Paikallisen luottamusmiehen palvelut
Työpaikoilla JUKOn luottamusmiehet valvovat jäsenten etuja, neuvottelevat palkkaratkaisuja ja auttavat jäseniä ongelmatilanteissa.

Lakineuvontaa työtä ja palvelussuhdetta koskevissa asioissa 
Liiton lakimiehenä toimii OTM, KTM Maarit Engström. Lakimiehen tehtäviin kuuluu palvelussuhdeneuvonta liiton jäsenille sekä avustaminen palvelussuhteeseen liittyvien lausuntojen tekemisessä. Jäsen voi soittaa suoraan lakimiehelle p. 044 771 8668 tai lähettää kysymykset sähköpostilla lakimies@knt.fi.

DINO-lehti
Lehdessä on ajankohtaista ammatillista ja järjestötietoa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on yhteinen Diakoniatyöntekijöiden Liiton kanssa.

Matkustaja- ja matkatavaravakuutus
Vapaa-ajan matkavakuutus on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvasta. 

Member+ akavalaiset jäsenedut

Member+ on A-lomat ry:n omistama uusi jäsenetupalvelu.  Se tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen.

KNT:n jäsenenä voit rekisteröityä palveluun käyttäjäksi. Valitse oma liittosi valikosta, jotta varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Liity myös Member+ Facebook -ryhmään. Näin varmistat että kuulet ensimmäisenä uusista mielenkiintoisista eduistamme!

Danske Bank

Liiton jäsen! Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä.
Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT:n -liiton jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Ota edut käyttöön! https://danskebank.fi/sinulle/tyokalut/lainahakemus
Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880, ma-pe 8-20

Danske Bankin lisäedut vastavalmistuneille KNT:n jäsenille!

KNT:n  jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700 euron vuosittaiset lisäedut.
Ota edut käyttöön! https://danskebank.fi/sinulle/tule-asiakkaaksi/akava/vastavalmistunut
Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista:
0200 25880, ma-pe 8-20

Lisäetumme vastavalmistuneelle

  • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
  • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
  • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

Laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua – säästät yli 260 euroa vuodessa
Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena.

TJS Opintokeskus
Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n yhteinen koulutus- ja kulttuurijärjestö. Sen palvelut on tarkoitettu toimihenkilöjärjestöille, niiden alaorganisaatioille ja jäsenille. Opintokeskus järjestää ennen kaikkea edunvalvonta- ja järjestökoulutusta. Lisätietoja www.tjs-opintokeskus.fi

Kotimaa-yhtiöt
Kotimaa ja Askel -lehtien kestotilaus ensimmäisenä vuonna -50 %
Kotimaa ja Askel -lehtien 1 vuoden määräaikaistilaus -50 %
Etu koskee vain uusia tilauksia ja edut voi käyttää vain kerran/jäsen. Edun saa, kun ilmoittaa tilaajapalveluun olevansa KNT:n jäsen.


Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n mökkiedut
MMA:n huoneistot (43 kpl) sijaitsevat Levillä, Rukalla, Ylläksellä, Tahkolla ja Meri-Teijossa. Tutustu kohteisiin osoitteessa http://www.levirakka.fi/. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Varattavissa ovat kesän ja syyskauden viikot sekä lumikausina viikot 2-7 ja 16-18. Lumikaudella pohjoisen kohteissa on lisäetuna käytettävissä 2 hissikorttia/huoneisto. Tiedustelut ja varaukset Minna Liukkonen, puh. 020 122 4412, minna.liukkonen(at)mma.fi.  

A-lomat
A-lomien lomamökit ovat akavalaisten käytössä jäsenhintaan. Voit myös liittyä Intervacin kansainväliseen kodinvaihtajien järjestöön. Lisätietoja www.a-lomat.fi.

 

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää -20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.2019-28.2.2020. Ajalla 1.7.-12.8.2019 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta. Koskee alle 10 hengen varauksia. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Varauksen yhteydessä on mainittava tuotekoodi JARJ19. Etuhinnat koskevat Akavan ja sen jäsenliittojen jäseniä ja samalla varauksella mukana olevia matkustajia. Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää lippuja lunastettaessa. Varaukset Eckerö Linen omista myyntipisteistä ja verkkokaupasta. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. http://www.eckeroline.fi/akava

                                                                                             

Tallink Silja
Tallink Silja tarjoaa akavalaisille mahdollisuuden liittyä Tallink Siljan Club One -jäseneksi ilmaiseksi, suoraan keskimmäiselle Silver -tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Club One asiakkaaksi voi liittyä osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Liittyessä käytettävä asiakasnumero: AKAVA / 9057. Erikoisedut vapaa-ajan matkustukseen löytyy osoitteessa http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/sopimusasiakkaiden-edut-vapaa-ajan-matkustukseen

Viking Line
Viking Line myöntää vapaa-ajan risteilyistä Akavan jäsenille aina vähintään 10 % alennuksen päivän hinnasta.

1. Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteily, tuotetunnus FKKRY
2. Helsinki-Tallinna-Helsinki -päiväristeily, tiotetunnus FKKRYP
3. Turku-Tukholma-Turku -vuorokauden risteily, tuotetunnus FKKRY

Vapaa-ajan reittimatkoilla Akavan jäsenien etu on aina vähintään 15 % Helsingin reiteillä ja 10 % Turun reitillä. Alennus myönnetään henkilölipun, auton ja hytin hinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja -ajan, varausajankohdan ja ajoneuvon koon mukaan. Tuotetunnus on FVRES, ei voi varata nettisivujen kautta.

Vapaa-ajan matkoja varattaessa ilmoitetaan tuotetunnus. Varaukset: Myyntipalvelu, puh. 0600-41577 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm/mom), s-posti booking@vikingline.com,

Hertz Autovuokraamo
Hertz Autovuokraamo tarjoaa akavalaisten liittojen jäsenille alennuksia Suomessa ja ulkomailla. Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen (CDP) 832070 varausvaiheessa. Varaukset http://www.hertz.fi/, Hertz Varauspalvelu, puh. 0200 11 22 33 (0,75 €/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotels, Radisson Blu Hotels & Resorts
S-ryhmän hotelliketjut Sokos Hotellit, Radisson Blue Hotels & Resorts tarjoavat Akavan jäsenistölle kausittain vaihtuvia tarjouksia. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä on esitettävä hotellin vastaanotossa sisään kirjoittautumisen yhteydessä. S-ryhmän hotelliketjujen jäsenedut

Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto
Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto tarjoavat akavalaisille -15 % alennuksen majoittumispäivän huonehinnasta (Daily rate). Näytä jäsenkorttisi sisäänkirjautuessasi.

Teboil
Teboil tarjoaa Akavan jäsenjärjestöjen jäsenille Teboil Maksuaikakortilla (haettava Teboililta) alennuksia polttoaineiden hinnoista. www.teboil.fi

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Turva tarjoaa Akavan jäsenjärjestöjen jäsenille alennuksia vakuutuksista. 1.1.2015 Turva on uudistanut liittojen jäsenille tarjotut edut entistä avoimemmiksi ja runsaammiksi. www.turva.fi/akava