Valikko

JÄSENYYS /

Eläkeläisjäsenyys

Eläkeläisjäsenyys

KNT:n jäsenen eläköidyttyä on mahdollista jatkaa jäsenyyttä eläkeläisjäsenenä. Jäsenyyteen kuuluu samat edut kuin muillekin, mutta työttömyyskassan jäsenyys jää pois.

Kun eläköidyt, niin ilmoita siitä jäsenpalveluun sähköpostilla (jasenpalvelu@knt.fi) ja kerro haluavasi jatkaa eläkeläisjäsenenä. Samalla voit päivittää yhteystietosi.

Eläkeläisjäsen maksaa jäsenyydestään vuosimaksua. Jäsenmaksukirjeet lähetetään keväisin maalis-huhtikuussa. Vuosijäsenmaksu on 25€ ja se maksetaan vain kokonaisilta vuosilta. (Tämä tarkoittaa, että jos eläköidyt kesäkuussa ja jatkat eläkeläisjäsenenä, niin jäsenmaksu tulee maksuun vasta seuraavan vuoden keväällä.)

KNT ei voi muuttaa jäsenen jäsenyyttä, tai erottaa työttömyyskassasta ilman asianmukaisia ilmoituksia. Jäsenen etujen mukaista on, että ilmoitukset tehdään kirjallisesti.

Turvan edut myös eläkeläisjäsenille. www.turva.fi/knt

 

Täyden kympin alennukset 10 % + 10 %

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen! Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.