Valikko

OPISKELIJAT /

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus

KNT:n opiskelijahallituksen muodostavat yhdyshenkilöksi valitut opiskelijat eri nuorisotyönohjaajia kouluttavista oppilaitoksista. Näitä ovat Diakin Kalasatama, Novia ja Centria ammattikorkeakoulu Ylivieskassa.

Opiskelijahallituksen tehtävänä on rohkaista opiskelijoita järjestäytymään, valvoa opiskelijajäsenten etuja, seurata nuorisotyönohjaajien koulutusta, tiedottaa ammattiyhdistysasioissa sekä välittää opiskelijajäsenten ja oppilaitosten kuulumisia liiton hallitukselle ja tätä kautta myös ammattiliitolle sekä työkentälle. Opiskelijahallituksen edustaja on opiskelijoiden linkki ammattiliittoon.

Opiskelijahallitus järjestää oppilaitoksissa syksyisin ja keväisin yhdessä oppilaitoskummin kanssa KNT-  ja kesätyö-infoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Opiskelijahallitus järjestää yhteistyössä O´Diakon kanssa ja itsenäisesti opiskelijatapahtumia ja osallistuu alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

KNT:n opiskelijahallituksen valitsema edustaja osallistuu Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka toimii opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämiseksi Akavan kautta. Toimikauden 2019-20 edustajana Akavan opiskelijavaltuuskunnassa toimii Julia Lahtinen (varalla Mila Kotala)

 

Lisää voit lukea Akavan opiskelijatoiminnasta osoitteesta http://www.akava.fi/akava/toiminta/opiskelijatoiminta

 

Opiskelijahallituksen jäsenet 2019

Mila Kotala, puheenjohtaja

opiskelijat@knt.fi

Krista Lyyränen, varapuheenjohtaja

Markus Paajanen, sihteeri

Julia Lahtinen, AOVA

Kaisa Manner, tiedotusvastaava