Valikko

OPISKELIJAT /

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus

KNT:n opiskelijahallituksen muodostavat yhdyshenkilöksi valitut opiskelijat eri nuorisotyönohjaajia kouluttavista oppilaitoksista. Näitä ovat Diakin Kalasatama, Novia ja Centria ammattikorkeakoulu Kokkolassa.

Opiskelijahallituksen tehtävänä on rohkaista opiskelijoita järjestäytymään, valvoa opiskelijajäsenten etuja, seurata nuorisotyönohjaajien koulutusta, tiedottaa ammattiyhdistysasioissa sekä välittää opiskelijajäsenten ja oppilaitosten kuulumisia liiton hallitukselle ja tätä kautta myös ammattiliitolle sekä työkentälle. Opiskelijahallituksen edustaja on opiskelijoiden linkki ammattiliittoon.

Opiskelijahallitus järjestää oppilaitoksissa syksyisin ja keväisin yhdessä oppilaitoskummin kanssa KNT-  ja kesätyö-infoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Opiskelijahallitus järjestää yhteistyössä O´Diakon kanssa ja itsenäisesti opiskelijatapahtumia ja osallistuu alan valtakunnallisiin tapahtumiin.

KNT:n opiskelijahallituksen valitsema edustaja osallistuu Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka toimii opiskelijoiden edunvalvonnan kehittämiseksi Akavan kautta. Toimikauden 2020-21 edustajana Akavan opiskelijavaltuuskunnassa toimii Mila Kotala

Lisää voit lukea Akavan opiskelijatoiminnasta osoitteesta http://www.akava.fi/akava/toiminta/opiskelijatoiminta


opiskelijat@knt.fi