Valikko

VALTUUSTOVAALIT /

Mika Ahjosaari

Mika Ahjosaari

Mika Ahjosaari

Olen Mika Ahjosaari, reilu nelikymppinen johtava nuorisotyönohjaaja Mäntsälän seurakunnasta. Aloitin työt täällä hieman ennen valmistumistani 2004 ja ilolla palvelen samaa työnantajaa edelleen. Taustani ovat Kaarinan seurakunnassa Turun kyljessä ja kirkon nuorisotyöhön minut toi ”seurakuntanuoren” uraputki. Erityisesti Palveluoperaatio Saapas. 

 

Johtavana viranhaltijana koen joskus eturistiriitoja, koska edustan myös työnantajaa. Koen kuitenkin itseni organisaatiossa ennen kaikkea nuorisotyön asianajajaksi suhteessa hallintoon. Toivon vahvasti tiimini kokevan samoin. 

 

Olen joskus sanonut, että saunamahdollisuus Maata Nökyvissä -festareilla riittää siihen että maksan ilolla KNT:n jäsenmaksun. Tuo ei nyt ehkä ole koko totuus, mutta näen sen yhtenä osoituksena siitä miten liitto tuntee ja tunnistaa jäsenistönsä tarpeita. Pienimpiäkin. Itselleni erityisen tärkeitä teemoja ovat virantäytön haasteet kasvatuksen viroissa. Joko niin että virkoja jätetään täyttämättä tai että niihin ei saada päteviä hakijoita. Liitoksissa tähän on myös huoli alan opiskelijamäärien pienenemisestä. 

 

Olen tällä hetkellä KNT:n hallituksen jäsen, valtuuston varajäsen sekä työpaikkani varaluottamusmies. Nuorisotyön asianajajaksi kokisin itseni myös KNT:n valtuutettuna, mikäli minut valtuustoon äänestettäisiin. 

Ehdokas numero 28