Valikko

VALTUUSTOVAALIT /

Tiina Haapiainen

Tiina Haapiainen

Olen tehnyt 26 vuotta töitä seurakunnan nuorisotyössä. Aloitin urani partiotyöntekijänä. Siitä olen siirtynyt varsinaisen nuorisotyön, rippikoulun ja varhaisnuorisotyön kautta leiri-, retki ja tapahtumatoiminnan organisointiin. Tällä hetkellä toimin väliaikaisesti kasvatuksen työalajohtajan sijaisena. 

Tykkään vaikuttaa. Nuoresta saakka olen toiminut eri yhdistysten ja järjestöjen hallituksissa ja valtuustoissa. KNT:n valtuusto on tullut tutuksi nyt muutaman vuoden kuluessa. Omassa työyhteisössäni pääsen vaikuttamaan työelämään pääluottamusmiehen paikalla. Minusta on tärkeää muistaa, että kirkon kasvatuksen töitä tehdään monenlaisissa ympäristöissä ja erilaista lähtökohdista käsin eripuolilla maata. Tämä kaikki moninaisuus pitää ottaa huomioon myös yhteisessä päätöksenteossa. 

Sanotaan, että kun väki vähenee, niin pidot paranee. Siitä en ole ollenkaan varma. Mutta vähenevillä resursseilla pitäisi pystyä kasvattamaan lapsista ja nuorista kunnollisia aikuisia edelleen. Siinäpä meillä onkin työsarkaa, että saadaan turvattua ammattilaisten jaksaminen ja pysyvyys alalla. Ja sen puolesta olisin halukas tekemään töitä myös KNT:n valtuutettuna.

Tiina Haapiainen