Valikko

VALTUUSTOVAALIT /

Niina Penttinen

Niina Penttinen

Yhdessä tekemällä voidaan vaikuttaa enemmän

Olen Niina Penttinen, 36. Toimin nuorisotyönohjaajana Malmin seurakunnassa ja teen työni pääpainopisteinä kouluikäisten toiminnassa ja seurakunnan partiotyössä. Olen valmistunut 2012 Diakonia-ammattikorkeakoulusta Sosionomi (AMK) + kirkon nuorisotyönohjaaja ja käynyt tutkintooni päivittämässä varhaiskasvatuksen opettajan pätevyydet.  
 
Olen työurallani ehtinyt tekemään töitä varhaiskasvatuksessa, kaupungin nuorisotyössä,  kehitysvammaisten parissa ja seurakunnan puolella nuorisotyönohjaajana. Toki työkokemusta löytyy myös vapaa-ajan ohjauksen parista. 
 
Koen, että yhdessä tekeminen on tärkeää, tehdään sitten mitä tahansa. Yksin asioiden tekeminen on pidemmällä tähtäimellä puuduttavaa ja vain yhteistyön avulla saadaan asioihin enemmän näkökulmaa, jotta asioihin pystytään vaikuttamaan laajemmin ja monipuolisemmin. 
 
Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tämän kaltaisesta hommasta, mutta koen, että tuoreista silmistä on varmasti hyötyä valtuustossa. On tärkeää, että joku pystyy kysymään ja tuomaan näkyväksi sen, että miksi asioita kenties tehdään aina samalla tavalla. 
 

Ystävällisin terveisin, Niina Penttinen