Valikko

VALTUUSTOVAALIT /

Hanna Kärsämä

Hanna Kärsämä

Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon puolella 

Minulla on 15 vuoden kokemus nuorisotyöstä Kuopion seurakunnissa. Olen työskennellyt paikallisseurakunnissa ja nyt viime vuodet nuorisosihteerinä yhtymän yhteisessä virassa.

KNT:n valtuustossa olen ollut mukana edellisen kauden ja pidän tärkeänä, että jatkossakin Kuopion hiippakunnan alueelta ollaan aktiivisesti mukana toiminnassa. Tällä hetkellä toimin Kuopion seurakunnan pääluottamusmiehenä ja ajattelen valtuusto työskentelyn tukevan tätäkin tehtävää.

Työssäni pidän tärkeänä sitä, että meidän työntekijöiden tulee pitää työalamme ja nuorien puolia aktiivisesti. Tekemäämme työtä ja sen vaikutuksia tulee tehdä näkyväksi niin, etteivät jatkuvat säästöt ja vähennykset osuisi säännönmukaisesti tälle työalalle.

Luottamustehtävissäni näen tärkeänä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisen. Sen, että myös jokaisella ammattiryhmällä tulee kirkon sisällä olla yhtenäinen arvostus. Kehitettävää on myös palkkauksen ja etenemismahdollisuuksien saralla. Näitä tulisi kehittää niin, että kirkon virat säilyttäisivät kiinnostuksensa opiskelijoiden parissa sekä tietysti työn vaativuudesta tulisi saada sille kuuluvaa palkkaa. Kutsumus ei riitä kuittaamaan kenenkään laskuja!

Hanna Kärsämä